Flirt og scor en fræk aftale.
>
>
Flirt og scor en fræk aftale.
Flirt

Hvad er flirt og hvordan?

Flirt med din omverden. Der er nogle, der bare har flair for flirt. Som ubesværet strør om sig med smil, komplimenter, lidt for lange blikke og uskyldige berøringer.

Flirt er i sin grundform at vise åbenlys interesse – uden seriøse intentioner. Du signalerer: „jeg har set dig, jeg er nysgerrig, jeg er interesseret i dig. Indtil videre”. Andet har du ikke sagt. Og du har intet lovet.

Men det er altså første skridt på vejen til at møde ham, din potentielle kæreste. Du kan ikke få noget, hvis du ikke vil give noget af dig selv. Og det gør du med flirten: nemlig blikke, smil og opmærksomhed til den anden.

Hvordan gør man så, når man ikke er i træning? Man øver sig. På alt og alle. På buschaufføren, postbuddet. Du mener jo ikke noget  alvorligt med det siger Molly fra København N.

 på adultsexchat med mange frække piger.

Du finder mange piger at flirte med på adult sexchat, om det er sexchat eller mere seriøse forhold du kigger efter. Så finder du der.

Flirten arbejder med antydninger og underforståede budskaber, og når vi udelukkende kommunikerer skriftligt. Kan vi let komme til at tale med vores egen fantasi.

Online flirten er verbal. Det handler om at bruge ordene. Give komplimenter. Fange dobbelttydigheder. Bruge humor. Turde vise følsomhed. Turde vise sin oprigtige interesse.

Hvis begge er gode til ord, kan online-flirten på den anden side være både sjov, stimulerende og piv fræk. Selv escortpigerne i Randers er flirtende. Se det her.

Nysgerrig på min online flirt.

Men hvem er det egentlig du flirter med?

Lad os være ærlige; der går en detektiv i os alle. Hvor gammel er hun/han? Hvor gamle er billederne på profilen? Er han/hun nu virkelig single?

Der bliver kigget billeder og googlet. Selvfølgelig præsenterer vi os på datingprofiler med fordelagtige billeder.

Ærlig talt er det heller ikke sjovt at møde en date, der overhovedet ikke ligner sine billeder.

Det kommer du ikke ud for på adultsexchat, tilmeld dig idag for gratis flirt.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart