Bukkake gav mig sperm overalt.
>
>
Bukkake gav mig sperm overalt.
Bukkake

Privat swingerparty endte med bukkake og sperm over det hele.

Bukkake til swinger party, gav mig så meget sperm over det hele! Faktisk så meget sperm, at det løb ud af samtlige åbninger på min krop. Jeg var så klisteret over hele kroppen, at jeg følte mig som et levende klistermærke. Du finder hurtigt et sperm arrangement her.

Man kan vel godt kalde mig en lille sperm tøs, det er så frækt når mænd kommer udover min krop. Derfor elsker jeg også og gå til bukkake party, hvor alle de liderlige mænd kommer på mig.

Det seneste bukkake party foregik i swinger klubben, det var singleaften og jeg havde tage turen derned. Jeg satte mig klar i fællesrummet, og blev hurtigt omringet af 25 fyre. De stod mere eller mindre, alle sammen, og spillede pik ud over min nøgne krop.

Efter lidt tid var jeg så liderlig jeg måtte have noget pik, så jeg bad et par fyre kneppe mig i en sandwich. Det er ikke et spermparty, ude der løber sperm ud af alle ens huller.

Bukkake kan dyrkes af alle sperm glade piger.

Der er ikke nogen grænse for hvor mange mænd der kan deltage, i sådan et sperm party. Jeg har haft partys hvor der  har været fra 10 – 75 liderlige mænd der kommer ud over min krop.

Ofte afholdes der private arrangementer, hvor mændene søger piger på Annoncelight  og dansk.dating som deltager. Så hvis du er frisk på lidt sperm, og vil tjene en skilling samtidig er det en god kombination.

Du skal bare springe ud i det hele, og svare på en annonce. Hvis du føler dig klar til, at blive overdynget med varm sperm. Jeg gør det gerne igen siger Miriam fra Kolding. 

Spermfest er sikkert at deltage i.

Hvis du er i tvivl om det er sikkert, at deltage i et bukkakee. Så kan du være helt rolig alle mænd er testet, eller  dem der knepper, bruger kondom.

Personligt er jeg vild med, at mænd kommer i min fisse og røv. Men det er jo en smagssag, så find ud af hvad der passer dig inden i starter.

Er du tvivl og du føler dig usikker, er det nok ikke bukkakee der er noget for dig.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart